Sjekk vesten-dagen

Neste Sjekk vesten-dagen er 26.05.2018

Sjekk vesten din hos oss!

Vi hjelper deg

Alle våre regionkontorer holder åpent på «Sjekk vesten-dagen» 26 mai. Vi tilbyr gratis sjekk av vesten, samt muligheten til å kjøpe ny cellulosetablett, gasspatron eller en helt ny redningsvest.

Våre redningsskøyter tar også imot deg med åpne armer denne dagen.

Sjekk vesten på Aker brygge
Lørdag kan du få sjekket vesten din om du er i nærheten av Aker brygge mellom kl 12 og 15.
Sommerkontoret på Aker brygge vil ha sesongåpning 16. juni.

Finn ditt nærmeste regionskontor

Vil du sjekke vesten selv?

Lær mer om vedlikehold av redningsvest

Vesten bør sjekkes årlig. Det kan ha kommet hull i lungen eller cellulosetabletten kan ha gått ut på dato. Klikk på linken under og ta vårt interaktive kurs i vedlikehold av redningsvest.

Sjekk vesten E-læringskurs

Sikre båten din

Gjensidige Forsikring støtter Redningsselskapet i arbeidet med å trygge liv og verdier på sjøen. Samtidig får RS-medlemmer gode medlemsfordeler på forsikring med blant annet inntil 34 % rabatt på båtforsikring.

Sjekk pris her

Tradisjonelle redningsvester, padlevester og seilervester trenger også en sjekk. En redningsvest av den gode, gamle typen fungerer selvsagt også godt på sjøen. Men også disse trenger litt vedlikehold. Etter bruk i saltvann må vesten skylles i ferskvann. Ta også en årlig sjekk av sømmer, stropper og spenner. Sjekk at flyteelementene ser ok ut. Er du i tvil, kan du spørre en forhandler eller besøke en redningsskøyte i nærmiljøet ditt.

Tilbud på RS-vesten

Kjøp ny redningsvest her

CELLULOSETABLETTER

Cellulose-tabletten er ferskvare og har begrenset levetid. Levetiden påvirkes av bruk og lagring. Alle utløsermekanismer er merket med en utløpsdato.

Redningsselskapets vester
Både i de oppblåsbare vestene vi selger fra Hansen Protection og Regatta, brukes en cellulosetablett som kalles United Moulders (UML). Denne er merket med utløpsdato.
Kjøp ny her

Det finnes også andre typer cellulosetabletter. Har du en som ikke er lik den på bildet (UML), ta kontakt med forhandler eller faghandel.

Bli medlem!

Få fri assistanse i sommer - kun kr 995!