Skattefradrag og avtalegiro

Få skattefradrag for din gave

Gaven du gir til Redningsselskapet kan trekkes fra på skatten, slik at du får igjen opptil 25 prosent av beløpet du gir. Minimumsbeløp for å oppnå skattefradrag er 500 kroner i løpet av et inntektsår og maksimalt 30000 kroner for 2017 og 40000 kroner for 2018.

Å registrere bidraget og få skattefradrag er helt valgfritt. For at du skal få skattefradraget du har krav på kan Redningsselskapet melde inn ditt bidrag til skattemyndighetene. Til det trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Fødselsnummer er en personopplysning der konfidensialitet er nødvendig. Slike opplysninger skal derfor ikke sendes per e-post.

Redningsselskapet er underlagt Lov om behandling av personopplysninger

Redningsselskapet er underlagt Lov om behandling av personopplysninger. Personopplysninger innhentes og oppbevares i henhold til denne.

Dine rettigheter

Du har innsynsrett på opplysninger som gjelder deg, i henhold til personopplysningsloven. Du kan kreve å få opplysningene slettet, eller rettet dersom de er feil.

Trygt å gi

I 2016 gikk 78,5 prosent av pengene vi samlet inn direkte til det livreddende arbeidet på sjøen. Redningsselskapet er medlem av Innsamlingskontrollen, som hvert år følger oss opp og sjekker om pengene vi samler inn blir brukt forsvarlig, og går til formålet du har støttet.

Opprett autogiro

Oppretter du avtalegiro sparer vi kostnader på å sende ut faktura, og enda mer av din støtte går direkte til det livbergende arbeidet på sjøen.
Ta kontakt med kundeservice på telefon 06757 eller post@rs.no for å opprette autogiro.